Wilujeng iki!

Shijiazhuang Yongsheng Tape tape Co., Ltd.

Shijiazhuang Yongsheng Tape tape Co., Ltd. diadegaké ing taun 2007 punika perusahaan produksi tape profesional, dumunung ing kutha Shijiazhuang, Hebei Provinsi. Kita miwiti kanggo nindakake bisnis dagang internasional lan digawe Hebei Xinqiu International Trading Co., Ltd. ing 2008, iku kanggo macem-macem kaset dodolan layanan dagang.

 

produk utama kita kalebu BOPP packing tape, BOPP Jumbo muter, Masking tape, film babagan etc.

 

We wis majeng peralatan Manufaktur lan ngatur sistem. produk kita wis didol luwih saka satus negara ing donya, kita wis tau prestasi pinunjul ing kawicaksanan kita saka high quality, competitive price, cepet lan pas wektune layang lan sawise banget - dodolan layanan.

 

Ing asas saka Teknologi entuk manfaat lan kerjasama apik, welcome pelanggan saka negara domestik lan manca rembugan karo bisnis.

 

 

Hot-sale Products Kita

layanan profesional

We kudu luwih saka 10 taun Manufaktur experienece saka BOPP kaset tape. We kudu tim profesional kanggo ketemu panjaluk kita pelanggan.

  • Kita bisa nampa T / T (30% simpenan, imbangan 70%), D / P, O / A, Western Union lan ing.Kita bisa nampa T / T (30% simpenan, imbangan 70%), D / P, O / A, Western Union lan ing.

    Trading-Katentuan

    Kita bisa nampa T / T (30% simpenan, imbangan 70%), D / P, O / A, Western Union lan ing.

  • We offer paket standar karton internasional, utawa paket selaras.We offer paket standar karton internasional, utawa paket selaras.

    paket

    We offer paket standar karton internasional, utawa paket selaras.

  • Kita bisa kurban kapal liwat Express internasional (kayata DHL, TNT, UPS, EMS lan Fedex), udara, lan segara.Kita bisa kurban kapal liwat Express internasional (kayata DHL, TNT, UPS, EMS lan Fedex), udara, lan segara.

    Shipping-Katentuan

    Kita bisa kurban kapal liwat Express internasional (kayata DHL, TNT, UPS, EMS lan Fedex), udara, lan segara.

Latest News

  • masking tape manufacturer

    1. Introduction According to different temperatures, masking tape can be divided into: normal temperature masking tape, medium temperature masking tape and high temperature masking tape. According to the different viscosity, it can be divided into: low-viscosity masking tape, medium-viscosity mas...

  • What’s the use of bale net wrap ?

    This bale net wrap is made of 100% HDPE (High-density polyethylene), and suitable for wrapping round hay bales. Bale net wrap can save time of wrapping bales, and the finished bales can be laid flat on the ground.  Bale net wrap is easy to be cut and removed, also can greatly improved ...