Wilujeng sumping di ramatloka ieu!

Shijiazhuang Yongsheng napel pita Co., Ltd.

Shijiazhuang Yongsheng napel pita Co., Ltd. ngadegkeun taun 2007 mangrupakeun perusahaan produksi tape napel profésional, ayana di kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei Province. Urang mimiti ngalakukeun bisnis perdagangan internasional tur dijieun Hebei Xinqiu International Trading Co, Ltd. taun 2008, éta pikeun sagala rupa kaset jasa jualan dagang.

 

produk utama urang kaasup BOPP paking pita, BOPP jumbo roll, Masking pita, pilem manteng jsb

 

Kami geus maju alat manufaktur sarta Ngatur sistem. produk urang geus dijual ka leuwih ti saratus nagara di dunya, urang geus dijieun rupa-rupa pencapaian beredar dina kawijakan kami kualitas luhur, harga kalapa, saum sareng timely pangiriman sarta sanggeus unggulan - jasa jualan.

 

Dina prinsip silih ngabantuan sarta gawé babarengan anu alus, ngabagéakeun para nasabah ti nagara domestik jeung luar nagri negotiate kalawan bisnis.

 

 

Hot-Sale Produk kami

jasa profésional

Urang kudu leuwih ti 10 taun manufaktur experienece of BOPP kaset napel. Simkuring gaduh tim profésional papanggih tungtutan konsumén urang.

  • Urang bisa narima T / T (30% deposit, kasaimbangan 70%), D / P, O / A, Western Union jeung saterusna.Urang bisa narima T / T (30% deposit, kasaimbangan 70%), D / P, O / A, Western Union jeung saterusna.

    Dagang-Sarat

    Urang bisa narima T / T (30% deposit, kasaimbangan 70%), D / P, O / A, Western Union jeung saterusna.

  • Urang nawiskeun pakét baku karton internasional, atawa pakét ngaropéa.Urang nawiskeun pakét baku karton internasional, atawa pakét ngaropéa.

    paket

    Urang nawiskeun pakét baku karton internasional, atawa pakét ngaropéa.

  • Urang tiasa nawiskeun pengiriman barang via express internasional (kayaning DHL, TNT, UPS, suweng jeung Fedex), hawa na laut.Urang tiasa nawiskeun pengiriman barang via express internasional (kayaning DHL, TNT, UPS, suweng jeung Fedex), hawa na laut.

    Pengiriman barang-Sarat

    Urang tiasa nawiskeun pengiriman barang via express internasional (kayaning DHL, TNT, UPS, suweng jeung Fedex), hawa na laut.

Bérita paling énggal

  • masking tape manufacturer

    1. Introduction According to different temperatures, masking tape can be divided into: normal temperature masking tape, medium temperature masking tape and high temperature masking tape. According to the different viscosity, it can be divided into: low-viscosity masking tape, medium-viscosity mas...

  • What’s the use of bale net wrap ?

    This bale net wrap is made of 100% HDPE (High-density polyethylene), and suitable for wrapping round hay bales. Bale net wrap can save time of wrapping bales, and the finished bales can be laid flat on the ground.  Bale net wrap is easy to be cut and removed, also can greatly improved ...