Wilujeng sumping di ramatloka ieu!

Shijiazhuang Yongsheng napel pita Co., Ltd.

Shijiazhuang Yongsheng napel pita Co., Ltd. ngadegkeun taun 2007 mangrupakeun perusahaan produksi tape napel profésional, ayana di kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei Province. Urang mimiti ngalakukeun bisnis perdagangan internasional tur dijieun Hebei Xinqiu International Trading Co, Ltd. taun 2008, éta pikeun sagala rupa kaset jasa jualan dagang.

 

produk utama urang kaasup BOPP paking pita, BOPP jumbo roll, Masking pita, pilem manteng jsb

 

Kami geus maju alat manufaktur sarta Ngatur sistem. produk urang geus dijual ka leuwih ti saratus nagara di dunya, urang geus dijieun rupa-rupa pencapaian beredar dina kawijakan kami kualitas luhur, harga kalapa, saum sareng timely pangiriman sarta sanggeus unggulan - jasa jualan.

 

Dina prinsip silih ngabantuan sarta gawé babarengan anu alus, ngabagéakeun para nasabah ti nagara domestik jeung luar nagri negotiate kalawan bisnis.

 

 

Hot-Sale Produk kami

jasa profésional

Urang kudu leuwih ti 10 taun manufaktur experienece of BOPP kaset napel. Simkuring gaduh tim profésional papanggih tungtutan konsumén urang.

  • Urang bisa narima T / T (30% deposit, kasaimbangan 70%), D / P, O / A, Western Union jeung saterusna.Urang bisa narima T / T (30% deposit, kasaimbangan 70%), D / P, O / A, Western Union jeung saterusna.

    Dagang-Sarat

    Urang bisa narima T / T (30% deposit, kasaimbangan 70%), D / P, O / A, Western Union jeung saterusna.

  • Urang nawiskeun pakét baku karton internasional, atawa pakét ngaropéa.Urang nawiskeun pakét baku karton internasional, atawa pakét ngaropéa.

    paket

    Urang nawiskeun pakét baku karton internasional, atawa pakét ngaropéa.

  • Urang tiasa nawiskeun pengiriman barang via express internasional (kayaning DHL, TNT, UPS, suweng jeung Fedex), hawa na laut.Urang tiasa nawiskeun pengiriman barang via express internasional (kayaning DHL, TNT, UPS, suweng jeung Fedex), hawa na laut.

    Pengiriman barang-Sarat

    Urang tiasa nawiskeun pengiriman barang via express internasional (kayaning DHL, TNT, UPS, suweng jeung Fedex), hawa na laut.

Bérita paling énggal

  • Made in China big roll bopp acrylic adhesive tape

                  Our company can produce any size tape you need . We have been in this field  with more 10 years experience . We can do the best no matter what quality , service and price . It’s transparent bopp packing tape in big roll as below picture shows...

  • Custom logo printed packing tape

    Our one of regular customers placed the eighth order in one container for custom logo printed tape . Thanks for his trust and hope we will have happy long term cooperation . BOPP colorful tape with printed logo is a thin premium grade OPP film printed with colorful logos , then coated with an agg...